Saturday, 12 March 2011

Percutian di teluk kemang...

Hai....
heeee...aku nak cerita pasal aku pergi ke teluk kemang... di P.D...
kat sana memang best gilaaaa..hhoohho...aku pun boleh jadi gila ...seronok gila..
eh2..asal semua gila ni??
hahahaha..tak apa...kita terus kan bercerita....
aku start pergi dalam pukul 5...11/3/2011...
perjalan pergi ke P.D ..sangat menyeronokan.... aku pergi 5 orang jep...
kak ain,kak esa,cik min dan dayah.. korang tak kenal dorang ..heee... dalam perjalan itu...kita singgah di rumah kawan kak esa...kawan dia ajak pergi ke rumah banglow...banglow itu dibina pada 1912....rumah banglow tu besar...abis semua aku masuk,seronok gila.... dalam masa itu aku pn masuk salah satu bilik ...bilik nye sangat kecik... yang bilik lain2 semua besar2....huhu...mulut aku ni macam longkang sikit..suka cakap megarut2..huhuhuh...=D
aku cakap bilik itu ada hantu..huhu..tapi memang seram lah bila duduk rumah besar ni..macam2 ada..pup ,tempat jamming n snooker pun ada...perrrr hebat!!!.hehehhehee...
lepas kita orang balik dari rumah banglow itu...kita orang terus pergi ke rumah kawan kak esa...
dalam perjalanan itu..kita orang lalu sebelah kubur ...memang seram...gileee..semua pasal hantu ek..
heeee..
selepas itu..dah sampai kerumah kawan kak esa .
kita orang borak2 kosong..lepas itu kawan kak esa boleh cerita pasal rumah banglow tuh...
dia cakap ,rumah itu ada hantu..huhu..sebab ada orang pernah nampak kat bilik itu ada benda putih merangkang kat atas dinding..eeeee..seram gila masa itu..dia boleh cerita macam itu..perrr...dah lah aku tidur rumah dia kat ruang tamu..heee..tak boleh tidur aku di buat nye...sampai esok....


PADA 12/3/2011...

Hari paling best.pergi ke pantai...heeee... =D
kita orang semua pergi ke pantai mandi..huhuhu...
dah kita orang naik banana boat ea...yang benda panjang ur..
arrrhhh.....aku pun tak tahu nama natang urrrr...
hahahahaaa... kita orang main benda tu..lepas itu benda ur boleh terbalik...n then per lagi...kita orang tercampak lah kat dalam air tu...sampai kak esa muntah....hhuhu..kesian dia..dah lah tak reti berenang..huhuhu....lepas semua itu selesai..kita orang main bola tampar kat air..huhu..seronok gila...dan cari siput kat dalam air..hahhahaa.... awekk...jangan kata banyak... aku ni ley rabun nak pilih yang mana satu..hahhaa...kalau lah..=P
hahahhahaa...
lepas itu selesai di teluk kemang..
kita orang pergi ke muzium tentera darat di P.D..
mmg best...semua aku masuk..dapat tengok senjata..aku siap naik kereta tentera lagi...kereta itu bawak pergi pusing2...hhuhu... lepas itu..aku pergi ke pamiran tentera....dapat makan makanan tentera..siap ada bubur lagi..sedap...siapa cakap makanan tentera tak sedap?? sedap taw..huhuhu.=D
lepas itu balik.....huhuhu..
dah penat aku taip...hahahaha..=D
hari yang penat tapi seronok......                        
                          
                           GAMBAR
   Tak ada lah...nak tengok di facebook saya. =D                            

Wednesday, 2 March 2011

Kantoi....

Hari ini,hari yang tak best bagi aku bila dapat tahu yang member tempat keje aku kantoi pasal curi barang...
kalau ada dia best jep keje ,boleh melalak nyanyi lagu ramai2 dan buli budak2 nepal...heee.. =D
dah banyak kali aku nasihat kan dia jangan amik...
dia tetap amek jugak barang tuh...semalam dia kantoi ...aku harap dia tak akan mencuri bila keje kan tempat lain...
semua orang kat kilang ur bercerita pasal dia curi barang ... so benda2 macam nie jadi pergajaran pada aku...
supaya tidak mencuri.. :)



Ingat jangan mencuri... :)

Monday, 28 February 2011

Jangan merokok

Tak nak merokok!!!..
Aku tak suka bila orang isap rokok .
lepas tu dia hembus asap itu kat aku.
dah lah bau nye busuk. unlike!! =D
selalu nye luncai r. Budak kat tenpat keje aku tuh. Kalau dia hembus jep ,aku ludah2 ..hoho..:D
so aku harap dia tak buat lagi...
jaga lah kesihatan anda..:)



KATA KAN TAK NAK MEROKOK !

Saturday, 26 February 2011

Gay

Ada owg ckp aku gay..
otak dia!!!...
suka2 jep,dia ckp yang aku nie gay sebab tade awek..bukan tade,masalah nye..
belum ada lagi...lagi pn bkn sng nk cri GF y btoy2 syg kt kte an.. klw gelojoh sgt,nty dpt yang perangai cm setan,cm ne..ssh kang..klau ada jgn risau ,aku bgtw jgk nty..so sabar jep lah ea..
owg y ckp aku gay nie ialah best friend akak aku.dia just sound jep ssb dah lme tgok aku single..kdg2 terfikir jgk nk ada GF...
tapi nanti lah... dan sedang mencari..heee.. :D

Cornetto Love








Aku suka iklan nie...
bila tengok jep..
mesti teringat kat dia...
sebab aku suka makan aiskrim cornetto..
dgn some1 lah... aku harap dapat lagi makan cornetto love nie...
bila makan sorang2 mesti ada yang kurang...
so kena ada dia bru best..<3

Friday, 25 February 2011

Terbaik ! =)

Nie remy...
kawan aku yang terbaik lah kira kan...
paling best lah...banyak2 mmber dia paling okey...
sekarang dia dah duduk K.L
dia seorang yang blurr....
BAPAK dia yang cakap macam tu...heeee....
tapi dia baik..=D
aku harap kau(remy) belanja aku bila aku pergi K.L nanti.....



                                                

Ini cousin  aku aerol.....
sepupu aku yang tak buta IT......
nak kata pandai tuh..ley lah...not bad...heeee....
aku harap suatu hari nanti dia dapat bantu famliy dia yang dalam kesusuhan itu...
Don't give up k....
dan jangan lupa ajar kan aku pasal blog ag kkk.... =D




  

Tuesday, 22 February 2011

HELLO !

Yeeeaaahhh!!! =D

 Yes!! akhir nye siap jgk blog aku....  aku bru jep blajar wt blog..heeee..
orang ckp blog nie tmpt luahkan PERASAAN......
so aku nk try lah..heeee.....

SO aku kongsi cter dgn kowg sume....
harap2 korang sudi bace .....
k lah Babaiii....