Monday, 28 February 2011

Jangan merokok

Tak nak merokok!!!..
Aku tak suka bila orang isap rokok .
lepas tu dia hembus asap itu kat aku.
dah lah bau nye busuk. unlike!! =D
selalu nye luncai r. Budak kat tenpat keje aku tuh. Kalau dia hembus jep ,aku ludah2 ..hoho..:D
so aku harap dia tak buat lagi...
jaga lah kesihatan anda..:)



KATA KAN TAK NAK MEROKOK !

Saturday, 26 February 2011

Gay

Ada owg ckp aku gay..
otak dia!!!...
suka2 jep,dia ckp yang aku nie gay sebab tade awek..bukan tade,masalah nye..
belum ada lagi...lagi pn bkn sng nk cri GF y btoy2 syg kt kte an.. klw gelojoh sgt,nty dpt yang perangai cm setan,cm ne..ssh kang..klau ada jgn risau ,aku bgtw jgk nty..so sabar jep lah ea..
owg y ckp aku gay nie ialah best friend akak aku.dia just sound jep ssb dah lme tgok aku single..kdg2 terfikir jgk nk ada GF...
tapi nanti lah... dan sedang mencari..heee.. :D

Cornetto Love








Aku suka iklan nie...
bila tengok jep..
mesti teringat kat dia...
sebab aku suka makan aiskrim cornetto..
dgn some1 lah... aku harap dapat lagi makan cornetto love nie...
bila makan sorang2 mesti ada yang kurang...
so kena ada dia bru best..<3

Friday, 25 February 2011

Terbaik ! =)

Nie remy...
kawan aku yang terbaik lah kira kan...
paling best lah...banyak2 mmber dia paling okey...
sekarang dia dah duduk K.L
dia seorang yang blurr....
BAPAK dia yang cakap macam tu...heeee....
tapi dia baik..=D
aku harap kau(remy) belanja aku bila aku pergi K.L nanti.....



                                                

Ini cousin  aku aerol.....
sepupu aku yang tak buta IT......
nak kata pandai tuh..ley lah...not bad...heeee....
aku harap suatu hari nanti dia dapat bantu famliy dia yang dalam kesusuhan itu...
Don't give up k....
dan jangan lupa ajar kan aku pasal blog ag kkk.... =D




  

Tuesday, 22 February 2011

HELLO !

Yeeeaaahhh!!! =D

 Yes!! akhir nye siap jgk blog aku....  aku bru jep blajar wt blog..heeee..
orang ckp blog nie tmpt luahkan PERASAAN......
so aku nk try lah..heeee.....

SO aku kongsi cter dgn kowg sume....
harap2 korang sudi bace .....
k lah Babaiii....