Friday, 25 February 2011

Terbaik ! =)

Nie remy...
kawan aku yang terbaik lah kira kan...
paling best lah...banyak2 mmber dia paling okey...
sekarang dia dah duduk K.L
dia seorang yang blurr....
BAPAK dia yang cakap macam tu...heeee....
tapi dia baik..=D
aku harap kau(remy) belanja aku bila aku pergi K.L nanti.....



                                                

Ini cousin  aku aerol.....
sepupu aku yang tak buta IT......
nak kata pandai tuh..ley lah...not bad...heeee....
aku harap suatu hari nanti dia dapat bantu famliy dia yang dalam kesusuhan itu...
Don't give up k....
dan jangan lupa ajar kan aku pasal blog ag kkk.... =D




  

1 comment: